POTISKAN LEPILNI TRAK

 

Tudi vi veliko skladiščite, pakirate in odpremljate pošiljke blaga? Potem imamo rešitev za vas, saj skoraj vedno v teh fazah potrebujemo lepilni trak, za katerega pa je pomembno, da je kakovosten in zanesljiv ter seveda cenovno ugoden. Seveda pa je v prvi vrsti najbolj pomembna izbira pravega. Pri izbiri moramo biti pozorni na podlago kamor ga apliciramo, na temperaturno okolje v katerem ga uporabljamo in kje zalepljene izdelke kasneje skladiščimo, na težo paketov, ki jih lepimo in še vrsta drugih parametrov, ki odločilo vplivajo na profesionalno izvedbo in uporabo.

lepilni trak

 

 

V osnovi lepilni trak ločimo na podlagi nosilnega materiala, ki je lahko folija ali papir, na katerega je nanešeno lepilo. Tako imamo lahko PP ali PVC folije oziroma papir. Nosilni material je lahko narejen v različnih debelinah izbira katere je odvisna od aplikacije, kjer bo selotejp uporabljen da bo služil svojemu namenu. Najobičajnejši širini pakirnega traka sta 48mm in 75mm. Pakirano v škatlo po 36 kosov pri širini 48mm in 24 kosov pri širini 75mm. Obstajajo tri glavne barve lepilnega traku: prozorna, rjava ali bela. Notranjost jedra oziroma koluta je nevtralna (brez potiska).

Nov trend zapiranja pošiljk je papirni lepilni trak, ki se aktivira šele po stiku z vodo. Trak, ki se aktivira z vodo (water activated) postaja vse bolj priljubljen. Ne samo, da je verjetno najbolj ekološka možnost za zapiranje pošiljk, ima tudi druge velike prednosti. Sestavljen je iz papirja z rastlinskim lepilom na eni strani in kot je razvidno iz imena, se drži le, ko je aktiviran z vodo. Ko ga pritrdimo, se poveže s kartonom in brez poškodbe traku ni mogoče odpreti kartona. Odporen je na svetlobo, s starostjo se ne poslabša in temperaturna nihanja ne vplivajo na njegovo delovanje. Zelo je primeren za nepolne kartone, saj se ob pritisku na kartonsko škatlo ne loči od kartona. Lepi se tudi na prašni površini. Lahko se reciklira skupaj s kartonom. Ta trak uporablja že veliko trgovskih verig.

Tiskan lepilni trak

potiskan lepilni trakNatisnemo lahko na več vrst podlag in svojim strankam ponujamo možnost, da prilagodijo svoj lepilni trak glede na želje in potrebe. Prvi korak je izbira grafičnega material in izdelava grafične priprave, ki jo posredujemo kupcu v pregled in potrditev oziroma korekcijo. Po dokončni potrditve grafične priprave izdelamo kliše in s tem je vse pripravljeno za tisk in izdelavo osebnega traka natisnjenega v barvah in z logotipom vašega podjetja. Za potiskan trak uporabljamo film in lepilo zelo dobre kakovosti.

KAMM TRADE, d.o.o. vam ponuja tiskan lepilni trak različnih vrst glede na vaše potrebe in želje.
Tiskamo ga lahko v 3 barvah.

Tiskani trak je postal učinkovit način za promocijo celostne podobe podjetja. Ne pozabite, da kamorkoli potuje škatla zalepljena z vašim personaliziranim trakom, je to spodbujanje in oglaševanje vaše blagovne znamke. Ponujamo vam torej zelo konkurenčen izdelek za vašo blagovno znamko. Vprašajte nas za več informacij, mi pa vam bomo svetovali brez obveznosti.

Zakaj uporabljati potiskan lepilni trak?

odvijalec lepilnega traku 75mmKo paket zapusti vaše podjetje in potuje do končne stranke, gre skozi roke večjega števila oseb, ki lahko opazijo reklamo vaš logotip na selotejpu. Tiskani lepilni trak daje poudarek in obogatiti videz vaših izdelkov ali paketov. Ta lahko vključuje osnovni logotip in bolj prilagojene oblike z spletnim naslovom, vašim sloganom,… Tako bodo tiskani trakovi povečali videz vaših izdelkov in spodbujali podobo vašega podjetja.

Ponujamo vam naše znanje in izkušnje zato nam preprosto posredujte svoje ideje, poslovni logotip, želje in komplimente, ki jih bomo preoblikovali v delovne načrte.

Primeri panog in podjetij v katerih je potiskan lepilni trak močno in potrebno marketinško orodje so: trženje, distribucija, inženiring, neposredno pošiljanje, oglaševalske agencije,…

 

 

Vaše prednosti

 • Oglaševanje
  Tiskan lepilni trak je visoko vizualno promocijsko orodje vašega podjetja, izdelek ali logotip od trenutka, ko škatla zapusti vaše podjetje, dokler ne doseže potrošnika in je odličen medij komunikacije.
 • Posebna navodila
  Natisnjen trak lahko nosi posebno “opozorilo”, “krhko”, “stekleno”, itd. Sporočilo za pomoč potrošniku in pomoč pri zaščiti blaga med transportom.
 • Dodatna varnost
  Natisnjenega traku ni mogoče neopazno odstraniti in ponovno zapečatiti z enakim tiskanim trakom. Vaš trak je edinstven, je dodatna varnost za zaupnost pošiljke!
 • Identifikacija
  Je pomembno sredstvo za krepitev identitete podjetja. Prejemnikom omogoča, da takoj prepoznajo izvor embalaže, posledično običajno tudi vsebino paketa in tako z njim pravilno ravnajo in shranjujejo.
 • Zmanjša stroške kartona
  Ni potrebe po veliki zaloge različnih tiskanih kartonov enake velikosti. Uporabite navadne kartone in jih opremite z različnimi lepilnimi trakovi.
 • Pomoč pri iskanju izgubljenih pošiljk
  Tiskan lepilni trak olajša iskanje in prepoznavanje kartonov.
 • Ustvari dobro voljo
  Kupci vedo, da ste storili vse za zaščito blago in prepoznavo izdelek. Kar daje ugoden vtis in gradi zaupanje v vaše podjetje in izdelek.

Naši lepilni trakovi so najboljša rešitev za zanesljivo lepljenje v vseh temperaturnih razmerah. Imejte svoj lasten potiskan lepilni trak z logotipom po vaši meri!

Identiteta vašega podjetja bo vidna povsod, kamorkoli bodo poslani paketi, palete ali drugo vaše blago.