Selotejp različnih velikosti

Pakiranje je danes nepogrešljiva storitev v podjetjih, ki se ukvarjajo s pošiljanjem in skladiščenjem izdelkov ali z manipulacijo blaga. Tudi v vseh ostalih podjetjih se večkrat pojavi potreba po lepljenju bodisi škatel, kartona, papirja, folij ali drugih materialov, za kar so potrebni visokokakovostni selotejpi, ki jih lahko dobite v našem podjetju KAMM TRADE, d.o.o. Z njimi si boste olajšali postopke pakiranja, mi pa bomo s hitrim odzivom poskrbeli za najboljšo rešitev in vaše zadovoljstvo.

selotejp

  Pošljite povpraševanje

  Izpolnite obrazec ter nam pošljite hitro povpraševanje za izdelke, ki vas zanimajo.

  Izberite izdelke, ki vas zanimajo:*

  Kako je sestavljen selotejp?

  lepilni trak

  Selotejp ali z drugo besedo lepilni trak je navit v obliki koluta običajno na kartonskem tulcu. Nosilec, na katero se nanaša lepilo, je v večini primerov folija PP (polipropilen) ali PVC (polivinilklorid). Lahko pa je nosilni trak tudi papir, v tem primeru govorimo o papirnem lepilnem traku (krep papirni lepilni trak). Nosilni trak je lahko različnih debelin, kar prispeva k moči selotejpa. Lepilo je lahko solvent (naravni kavčuk), akril (lepilo na vodni osnovi) ali sintetični kavčuk (hot melt), ki pa je lahko tudi nanesen v različnih debelinah, kar zopet vpliva na moč lepilnega traku.

  Širine so poljubne, najbolj standardna za industrijsko pakiranje je 48mm ali širša različica 75mm. Standardna dolžina navitja je 66m pri ročnih selotejpih, lahko tudi dvojno navitje 132m. Pri strojnih pa običajno 660m ali 990m.

  Vrste in uporaba

  Selotejp se uporablja kot del širokega asortimana, običajno za lepljenje 2 površin skupaj. Primarno se lepilni trak v podjetjih uporablja za pakiranje, največkrat škatel in paketov različnih oblik in dimenzij – tako je naloga lepilnega traku, da ohranja celovitost paketa in varno zadržujejo njegovo vsebino. Ker je narejen iz različnih materialov, količina posameznega materiala vpliva na moč lepilnega traku. Lahko je različnih dolžin, širin, debelin in z različnimi lepilnimi nanosi.

  selotejp uporaba

  Pomembno je, da podjetja, ki uporabljajo selotejp za pakiranje, izberejo ustreznega za lepljenje svojih škatle. Ker se lepilni trakovi uporabljajo v različnih temperaturnih okoljih, uporaba le teh zahteva pametno izbiro njihovih lastnosti, da izdelek maksimalno ustreza uporabi. Hkrati pa je pomembna tudi vrsta podlage kamor ga apliciramo. Reciklirana valovita lepenka lahko zahteva popolnoma drugačen selotejp, kot je karton, ki ni recikliran. Selotejp torej izpolnjuje zahtevano nalogo. Napačna izbira lahko podjetja stane denar, čas in moti učinkovitost.

  Lepilne trakove lahko natisnemo in prilagodimo z vašim logotipom, informacijami o podjetju ali posebnimi barvami. Nekateri trakovi zalepljeni na kartonski embalaži lahko ostanejo vidni na površini in signalizirajo, kdaj je bil paket odprt ali spremenjen.

  Selotejpi, ki vam jih nudimo v našem podjetju, so na voljo v različnih dimenzijah od dolžine do širine traku in v različnih barvah, vsakokrat pa poskrbimo za celovite rešitve, zato se neprestano prilagajamo povpraševanju na trgu in smo prilagodljivi kupcu. Hitro pakiranje najrazličnejših materialov je omogočeno le s kakovostnim lepilnim trakom. Skupaj z vami tako izberemo lepilne trakove, ki bodo ustrezali vašim željam in zahtevam ter bodo dobro služili svojemu namenu.

  Za lažjo uporabo se selotejpi običajno namestijo na ročna držala oziroma odvijalce, s pomočjo katerih ustrezno namestite trak in odmerite primerno dolžino.

  Kako vedeti, kateri je dober?

  V našem podjetju nudimo lepilne trakove različnih dimenzij in navitij, pri čemer zagotavljamo njihovo kakovost in zanesljivost pri lepljenju. Prav tako so vam na voljo selotejpi različnih barv – prozorne, rjave, bele ali potiskane – odvisno od želje uporabnika. Vsak naš selotejp ima dober oprijem, zagotavljamo pa tudi ugodno ceno, ki vas bo poleg kvalitete gotovo prepričala. Odlikuje jih tudi enostavno odvijanje, zaradi česar bo pakiranje še hitrejše in učinkovitejše, vi pa boste pri tem prihranili morebitne dodatne stroške ter kvalitetno opravili svoje delo.

  Če torej želite, da bodo dejavnosti, ki zahtevajo uporabo lepilnega traku, v vašem podjetju opravljene profesionalno in na najvišjem nivoju, izberite selotejpe podjetja KAMM TRADE,d.o.o. Svetovali vam bomo pri izbiri, da bodo izbrani selotejpi kar najbolje služili svojemu namenu, ter poskrbeli za obojestransko zadovoljstvo z nakupom.

  Zahtevajte ponudbo za izdelek, ki ustreza vašim potrebam.


  Pogosta vprašanja in odgovori

  Je pakirni material narejen kot kombinacija folije (ali papirja) na katero je nanešeno lepilo. Uporablja se za lepljenje škatel, medsebojno povezovanje predmetov, označevanje, opozarjanje, …

  Običajno selotejp združuje 2 površini in je njegova naloga ohranjati celovitost paketa in varno zadrževati njegovo vsebino. Glede na njegovo konkretno nalogo lahko izbiramo med različnimi barvami, dolžinami, širinami, debelinami in različnimi lepilnimi nanosi.

  Pri izbiri moramo biti pozorni na zasnovo izdelka, način pakiranja, skladiščenja, prodaje, podlago kamor ga apliciramo, na temperaturno okolje uporabe in skladiščenja, na težo paketov, …

  Najpogostejše vrste so PP, PVC ali papirni trak. Najobičajnejši širini pakirnega traku sta 48mm in 75mm. Pakiranje v škatlo po 36 kosov pri širini 48mm in 24 kosov pri širini 75mm. Tri osnovne barve lepilnega traku so prozorna, rjava ali bela.

  Zagotovo je to papirni lepilni trak kot nosilni material in lepilo na vodni osnovi – akril. Le-tega je namreč mogoče enostavno reciklirati skupaj s kartonskimi škatlami.

  Preverite še ostale izdelke v naši ponudbi.

  Za več informacij pa nas lahko tudi kontaktirate.